VIP party upgrade karszalag
VIP party upgrade karszalag
Ezt nem akarod kihagyni!

VIP életérzés

Sokakban merülhet fel a gondolat, hogy vajon milyen lehet VIP utasként kilátogatni a Snowattackre? Erre a kérdésre könnyű választ kapni: FANTASZTIKUS és KIHAGYHATATLAN! 😊 

Na jó, kicsit azért kifejtjük, hogy pontosan mit tehettek meg, mi vár rátok, hogyha VIP utasként tartottok velünk!

VIP utasaink számára törekszünk, hogy a szórakozóhelyeken biztosítsuk a legkényelmesebb bejutást és legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőségeket. Ennek köszönhetően különböző előnyökben részesülhetnek, amelyeket sima party upgrade karszalaggal rendelkező utasaink nem élvezhetnek. 

Mire jogosít fel a VIP karszalag?

  • A karszalag részvételi lehetőséget biztosít a különböző nappali és esti programokon és a bulikban még a garantáltan soron kívüli bejutásra (természetesen érkezési sorrend szerint) is feljogosít, minden nappali - La Refuge des Glaciers, Chalet de la Toura - és az éjszakai helyszíneinkre - Snowattack Aréna, Smithy's Tavern, Grotte du Yeti bar, L'Avalanche. 
  • A zenés események fő helyszínén, a Snowattack Arénában külön kiemelt helyet biztosítunk, az emeleten ahol zavartalanul élvezhetitek a koncerteket, előadásokat.
  • A pultok előtt történő sorbanállást is igyekszünk megkönnyíteni számotokra az Arénában, hiszen az elkülönített VIP részhez saját pult is társul.
  • Mindezek mellett limitált számban welcome itallal is készülünk számotokra a fő zenei helyszínen.

A VIP Party Upgrade karszalag limitált darabszámban 159 € / db áron elérhető! Fontos tudni, hogyha VIP karszalag már magába foglalja a Party Upgrade Karszalagot, ezért azt nem kell megvásárolni!

Ha pedig a csomagod már tartalmazza a Party Upgradde Karszalagot, de Te mégis VIP utasként szeretnél részt venni, akkor sem kell aggódnod. Elég, hogyha megvásárlod VIP Kiegészítő Karszalagunkat, amelyet a foglalásodba belépve tudsz megtenni.