Csússz a kollégákkal a Snowattacken
Csússz a kollégákkal a Snowattacken

Tarts velünk Te is a 2024-es Snowattackre, de ne hagyd otthon a kollégáidat sem!

Tudod, hogy a munkatársaid is imádnak síelni, vagy lelépnétek valahová, hogy kicsit jobban megismerjétek egymást, ezáltal jobb legyen a csapat dinamika? Gyertek akkor velünk 2024. január 20. és 27. között Les Deux Alpes lenyűgöző és hóbiztos síterepére és garantáltan egy felejthetetlen élmény keretein belül kovácsolódhattok össze.

Hogy mit kínálunk Nektek?

  • Egyedi csomagajánlatok: igényeitek alapján teljes mértékben egyedi és személyre szabott csomagok létrehozása. Extra szolgáltatásainkról a csomagokhoz ITT találsz több infót.
  • Egyedi foglalási link: a céges dolgozók számára egy egyedi foglalási linket hozunk létre, így rajtuk kívül más számára nem lesznek elérhetőek az ajánlatok.
  • Közös szállás biztosítása: az egyedi (több fős - opcionálisan 4-6-8 fős apartmanok) csomagajánlataink egy kifejezett szállásra fókuszálnának, ahol közösen tudjátok az egy hetet eltölteni.
  • Közös buszos utazás: buszos utazásunk is igénybe vehető, mellyel ha szeretnétek élni közös buszt biztosítunk számotokra, hogy együtt tudjatok megérkezni a Snowattack helyszínére Les Deux Alpes városába, Franciaországba.
  • Extra csapatépítő programok: ha pedig szeretnétek, hogy valami különleges közös programmal, akár valamilyen csapatépítő feladattal feldobjátok és extrázzátok a heteteket, akkor igényeitek alapján ennek a megszervezésében tudunk segíteni.
    Ilyen program lehetőség például a borkóstoló, a kvízest vagy akár a karaoke is.
Ha felkeltettük az érdeklődésed és szeretnél egyedi ajánlatot kérni kollégáid számára, akkor keress minket bizalommal!