Baleset-, betegség- és poggyász biztosítás
Baleset-, betegség- és poggyász biztosítás

Partnerünk, az EUB-Assistance a nap 24 órájában, az év 365 napján készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Neked, bárhol is legyél a világban!

AZ UTASBIZTOSÍTÁS HIÁNYÁBÓL EREDŐ KÁROKÉRT A FESTIVAL TRAVEL FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

A biztosításkötés feltétele, hogy rendelkezz TB-vel (Társadalom Biztosítás)!

BALESET-, BETEGSÉG- ÉS POGGYÁSZ BIZTOSÍTÁS

Saját magad és mások biztonsága érdekében javasoljuk, hogy a Snowattacken legyen érvényes BBP biztosításod!

Felhívjuk figyelmed, hogy a téli síutakra a klasszikus utasbiztosítás nem nyújt fedezetet.

Melyik típust válasszam?

EGT tagállamban TB-vel rendelkező magánszemélyek 3 típusból választhatnak.  A megfelelő szint kiválasztásához kérjük, vedd figyelembe a célország árszínvonalát, illetve egyéni igényeidet!

A csomaghoz automatikusan egy 10 napos BBP Sí Sztár biztosítást adunk, amelynek ára: 24 €/fő. Ezt igény esetén kiveheted a csomagból!

Biztosítás upgrade:

10 napos Sí Profi biztosítás upgrade: +6 €/fő

10 napos Sí Extra biztosítás upgrade: +16 €/fő

Felhívjuk a figyelmet, hogy repülős utazás esetén az Air&Cruise biztosítás megkötése javasolt, melyet az info@snowattack.hu e-mail címen tudsz igényelni.

EGT tagállamban TB-vel nem rendelkező és EGT tagállamon kívüli országban TB-vel rendelkező magánszemélyeknek nem áll módunkban BBP biztosítást kötni!  

Bármilyen káresemény bekövetkeztétől számított 24 órán belül hívd fel a biztosítót, hogy az ügyintézésben tudjanak neked segíteni.

Rossz típus választása esetén, a típus módosítás díja 3 € / biztosítás.

COVID-19 FEDEZET

A Biztosító Európa és Világ-1 területi hatályon belül továbbra is – az adott termék szolgáltatási összeghatárain belül – 25 millió forintig vállalja járványos megbetegedések (ezen belül Covid-19) miatt felmerülő orvosi és mentési költségek térítését. A további szolgáltatásokra az adott termékre vonatkozó általános limitek érvényesek.

Ha az utas Covid-19 megbetegedése (pl. pozitív PCR teszt) miatt karanténba kerül, és emiatt nem tud az eredetileg tervezett időpontban hazautazni, akkor az EUB a „További utazási segítségnyújtás” részben szereplő „Hazautazás időpontjának változása betegség vagy baleset miatt” szolgáltatási limiteken belül megtéríti a szállás-többletköltségeket az érintett utasra és a vele együtt külföldön maradó utastársára vonatkozóan, valamint megszervezi a későbbi hazautazást, továbbá megtéríti az esetleges utazási többletköltségeket; a beteg utas számára a teljes összeget, az utastárs részére pedig a fenti szolgáltatásnál meghatározott limitig.

 A TÉLISPORT BIZTOSÍTÁS A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:

-érvényes a népszerű téli sportokra: síelésre, snowboardozásra, szánkózásra, korcsolyázásra, motoros szánozásra, hóraftingra

-téli sporteszköz-fedezet, pl. sí- és snowboard-felszerelésre, korcsolyára, szánkóra - megemelt felelősségbiztosítás limitek

-síbérlet visszatérítése a biztosított balesete vagy kórházi tartózkodással járó betegsége esetén

-a mentőhelikopteres mentés költségeit is fedezi

-teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

-felelősség biztosítás és jogvédelem

A részletes biztosítási termékimertetőt ITT megtekintheted.

 A KONZULI SZOLGÁLAT JAVASLATA:

Ajánlott, hogy a síelési szándékkal Franciaországba érkező állampolgárok megfelelő biztosítással rendelkezzenek: az “Európai Egészségbiztosító Kártya” (igényelhető indulás előtt OEP-től) mellett speciális kiegészítő poggyász-, baleset és mentési biztosítások megkötése is javasolt, mert ennek hiányában az esetleges, fedezet nélküli, gyakran tetemes költségek teljes egészében a balesetet szenvedett állampolgárra hárulnak. Alapvetően fontos a pályahasználatra, időjárásra, és különösen a lavinaveszélyre vonatkozó hatósági figyelmeztetések mindenkori tiszteletben tartása, az esetleges hatósági tilalmak naprakész megismerése és szigorú betartása.